Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (25)
Sep 13, 2023
1
https://4.bp.blogspot.com/-UyhGx_HaXqo/V3uuMk30peI/AAAAAAAACVw/A7bX8AjCCy0syY_wlTbWi-6m5_25gH1TwCLcB/s1600/Blaz+Brodnjak.jpg
Sep 13, 2023
2
Zdaj se je začelo razglašati, da sta Kučan in Župan Jankovič od iste matere različnih očetov. Se bi kar strinjal, ker politično usmeritev ne bo lahko dokazati z DNK preiskavo!
Sep 12, 2023
4
Kje ste sedaj kolesarji, že vsak norec je spregledal, kako levaki uničujejo našo prelepo Slovenijo!
Sep 12, 2023
2
Kučan je opravilno nesposoben in ni korektno, da se ga še omenja!
Sep 12, 2023
4
Pravi komentar: gravžajo se mi vsi tisti sodržavljani, ki so to golazen zvolili! Odlični komentar!!!!
Sep 11, 2023
1
Dejstva : - tudi AP je politični luzer v stranki SD in udriha po svojih, ker jih od znotraj pozna. Tu sta si podobna z I.Lukšičem, pa še BP je zadaj... - da je "antistranka " Levica v DZ, je posledica "štetja" glasov po 22.uri na dan volitev, ne pa levičarskega programa, in da Svoboda ne dobila absolutne večine... - Golob še ne ve, da bo "leva kraljica" njegova kača, ki ga bo žrla kot korata, če ji ne bo upal streti glave. - AV ne bo kolebala, da bi postala premierka in "lepša" mati naroda od vodene predsednice NPM...
Sep 11, 2023
3
Globalistični norci. Brez CO2 ne bi obstajalo življenje na planetu.
Sep 11, 2023
11
Če je v vsaki katastrofi lahko najti tudi nekaj pozitivnega, je pri tej vladi ta, da so mi ubili nacionalni ponos, ker sem bil tako ponosen na Slovenijo, da sem se že ustrašil da nisem mogoče nacionalist ali ksenofob. Osebe, ki zastopajo tri najvišje funkcije v državi, se mi gravžajo. Gravža semi župan našega glavnega mesta. Gravža se mi župan drugega največjega mesta, pa še tudi nižje do mojega. Gravžajo se mi vsi tisti sodržavljani, ki so to izvolili.
Sep 11, 2023
10
Odlično. Hkrati pa ne smemo spregledat, kaj se dogaja po svetu, ker bodo ta levi ali so že prijeli z obema rokama - podnebne spremembe, ki sicer so, saj so vedno bile. Toda na ta račun dobivamo od ta levih nore ukrepe. Nemčija, zato raste AfD, ker so ljudje spregledali. Med ukrepi je sicer neumnost, razogljičenje, čeprav CO2 ni kriv, a so pogruntali , da imajo orodje za vladanje in obvladovanje množic. Bidna, ZDA že nekateri štejejo med komuniste zaradi teh ukrepov, WEF Schwab se zgleduje po totalitarni komunistični Kitajski. Njihov kontrolni sistem mu je strašno všeč. To se prenaša na WHO, namreč ideja po eni svetovni vladi - ZK seveda. In kaj pa drugega - digitalni denar. Tisti, ki so spregledali namere tudi preko denarja vladati in predvsem kontrolirati vsakogar tudi pri nas že zbirajo podpise za ohranitev gotovine.
Sep 10, 2023
2
Se pardoniram, ker sem pozabil pripisati, da je Slovenija s tem rešena.
Sep 10, 2023
8
Meni se je odvalil kamen od srca. Če drži, da sta bila včeraj v hotelu Bellvue na Malem Lošinju opažena Robi in Tinca, še imamo prvo damo Slovenije in njenegA SPREMLJEVALCA.
Sep 10, 2023
17
Knez, še globoko v Jugi mi je šef rekel, naj si zapomnim, da je v socializmu delavec jebena stranka. Nekateri so dobro vedeli, kaj je bistvo socializma.
Sep 10, 2023
1
Ni v celoti pojasnjeno. Levi so bili zascitniki delavcev. Od tu razredni boj. Kdo so pa ti..
Sep 10, 2023
3
Spodaj berem pohvale in čestitke k vsebini kolumne. Pa se sprašujem, mar ni dolžnost vsakogar, ki se javno oglaša, da pove, kar pove, po zdravi pameti, sicer pa naj molči.
Sep 10, 2023
14
No, zdaj so mi nekatere stvari bolj jasne in "zložene" v neko logiko iz naše nedavne zgodovinske perspektive.