Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (21)
Nov 14, 2023
0
Viktor, oprosti mi, koga si imel v mislih? Morda mojega prijatelja Huga?
Nov 14, 2023
0
Runkl že ve!
Nov 13, 2023
14
Tomaž Ogrin: ”Janšo je odnesel kovid-19, ker je nasedel tujim korporacijam, da gre za strašno bolezen”. In prav je ukrepal Janša! Pred tremi leti sem okužen s strašno boleznijo, ki so mu rekli ”Covid 19. Če ne bi Janša ukrepal v Sloveniji, bi bilo mnogo več okuženih. Štiri mesece sem bil v bolnišnici in niso vedeli, ali bom preživel ali ne! Na koncu so mi dali cepivo, in po enem dnevu sem se mnogo bolje počutil. Toliko o tem!
Nov 13, 2023
2
Zelo preprosto in zelo populistično je narcisoidnega prvaka vladajoče stranke GS in nepredvidljivega predsednika Vlade RS razglasiti za edinega odgovornega in edinega krivca za vse pogubne posledice samo-destruktivnega političnega, gospodarskega, finančnega, socialnega, kulturnega in etičnega diletantizma začasno vladajočih odločevalcev v RS. Po veljavni ustavi in zakonodaji je namreč Vlada RS kolektivni najvišji organ izvršne veje oblasti, v katerem so enako - kolektivno in individualno - so-odgovorni za vsa dejanja in za vsa ne-dejanja vsi legalno in legitimno izvoljeni ministri Vlade RS. Njih pa so neposredno legalno in legitimno izvolili/imenovali (in nekatere že tudi razrešili) poslanci parlamentarnih strank vladajoče koalicije GS, SD in Levice. Kar pomeni, da so tudi ti sistemsko in vsebinsko politično soodgovorni za delovanje in ne-delovanje vlade, ki so jo sami - v imenu volivcev - izbrali in ji zaupali izvršno oblast v veljavnih ustavnih okvirjih. A posredno so za škandalozno diletantsko demokratično, politično in etično obnašanje, delovanje in ne-delovanje predsednika vlade kot prvega ministra med enako odgovornimi člani Vlade RS so-odgovorni tudi vsi volivci strank vladajoče koalicije GS, SD in Levice, vse pro-vladne ne-vladne organizacije pod blagovno znamko "ljudske skupščine Glas ljudstva", vse aktivistične sindikalne in medijske ter cehovske agit-propovske organizacije, ki so narcisoidnega samodržca vztrajno promovirale in razglašale za novega novega "odrešenika", za "kralja sončnic" in za melodramskega junaka "kolportažnih ljubičev ".
Nov 12, 2023
3
Janšo je odnesel kovid-19, ker je nasedel tujim korporacijam, da gre za strašno bolezen. In da je edina rešitev eksperimentalno cepivo, zlata jama za korporacije pa WHO, EMA, CDC in podobne tolovaje. Zato je prepovedal ivermektin, na primer in bog ne daj, da bi priporočal D vitamin pa cink pa C, ker bi bile potem bolnice skoraj prazne. Pripravlja se mednarodna diktatura skozi SZO-svetovno zdravstveno organizacijo (WHO), pejte mal na splet...
Nov 12, 2023
1
Članka seveda nisem bral, ker tračoperaterju Požaru ne plačujem pristojbine za branje njegovih pamfletov. Pertinač gor ali dol. Isto sranje, drugo pakovanje. Itak so danes vsi akterji v službi židovske globomafije... Zato smo mi, suverenisti, trn v peti tako janšistom, kakor golobistom in vsem vmes.
Nov 12, 2023
14
@Zdenka Carli: " Vsakič je bolj oskubljen!" "Moderna" moška frizura. Zame je nadvse grda!!! Nad ušesi skoraj do vrha glave vse oskubljeno, na vrhu pa lasje. Grdo, da bolj ne more bit!!! Ne šmirglam "modernosti"!
Nov 12, 2023
17
Da, tako je g. Zupančič in g. Praprotnik. To "šimfanje" g. Pertinača je več ali manj dolgočasno. Vsi, ki količkaj mislimo in spremljamo dogajanje v domovini, vse to vemo. Vprašanje je , kako prepričati večinsko volilno telo, da bi ravnali v času volitev, tako, kot sta navedla omenjena gospoda
Nov 12, 2023
24
Holob je kot hudo problematičen pubertetnik, ki se zlaže brž ko zjutraj vstane in to nadaljuje čez dan ter naprej vsak dan. V svojem početju se zapleta vsak dan bolj in huje, kar predstavlja hud problem in glavobol za starše v Holobovem primeru za njegove botre. Ko postane situacija neobvladljiva takega pubertetnika ponavadi dajo v prevzgojni zavod, kar pa ni recept za uspeh. Kako in kje se bo končal ta Holobov ples bomo še videli?! Se pa plesni takt spreminja kot njegova frizurca. Vsakič je bolj oskubljen!
Nov 12, 2023
12
" Ministrica za kulturno preobrazbo in prekvalifikacijo v ljubitelja diktature: Asta Vrečko" Asta Vrečko-Ždanov, lepo prosim!
Nov 12, 2023
26
...Dober oris stanja v podalpski guberniji......Mi pride na misel izvrstna knjiga "Zadnji Maov plesalec".....Ali je plesalec v vlogi PV, ki mu jo je namenil prvi režiser res "njegov" zadnji plesalec,......Nisem čisto prepričan, teh plesalcev po njegovi volji in izboru je bilo več kot preveč in vsak je bil slab, slabši od prejšnjega tu naključij ni.....Na potezi je plebs, ki kontinuiteto vedno novih in "novih plesalcev" (na volitvah) lahko prepreči ali pa tudi ne.....
Nov 12, 2023
33
Članek pove marsikaj, predvsem pa pove, da je globoka država izdala dovoljenje, da se" lov na goloba lahko začne". Marsikaj tega bi bilo lahko povedanega že v sami volilni kampanji, pa to takrat ne bi bilo oportuno. Levičarjev se zaradi strahotne slovenske zgodovine v Sloveniji NE SME voliti!!!
Nov 12, 2023
32
Članek je nakladanje. Veliko nas je, ki smo od jankovića naprej zapopadli, da NE SMEMO voliti tistih, ki jih je z agresivno reklamo instalirala globoka država. Teh se v interesu obstoja države NE SME voliti. Bodo pa na naslednjih volitvah že spet volili "nov obraz", ki bo z agresivno reklamo instaliran od globoke države. In tega bom sam (po vzorcu, ki se je že pred leti začel omenjati) imenoval orangutan. Tudi orangutana bi izvolili, samo da ni Janša.
Nov 12, 2023
39
"Verjamemo, da si je velika večina le-teh resnično želela svobode." Slovenci premalo poznajo komunizem. Z avtorjem vred! Od leta 1945 pa do danes komunisti in partizani kričijo, da so nas osvobodili, da so nam prinesli svobodo. Zloraba besede svoboda!! Nobene svobode nam niso prinesli, še manj, da so nas osvobodili! Prinesli so nam vojaško diktaturo in suženjstvo. Enako je z imenom "gibanja". Čista laž in zloraba! Tisti, ki vemo, kaj pomeni beseda svoboda, če jo izreče slovenski levičar, smo se na volitvah na daleč ognili "gibanju" in golobu. Levičar, komunist nikoli ne mislita resno, ko izrečeta besedo svoboda!!! Dokaz imamo pri golobovih dejanjih in besedah.
Nov 12, 2023
16
Le zakaj toliko prelitega črnila, lahko bi skrajšali kolumno tako, da bi našteli kaj je dobrega naredil. Drugače sedi 5+.