Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (8)
pred 7 urami
0
Nič se ne strinjam s tem tradicionalističnim mnenjem. En kup strahov. Papeža Frančiška označiti za antikrista je smešno, jaz ga vidim čisto v drugi luči. Nekatere stvari je razburkal, kar ni nič narobe. LGBT+ ideologija je smešna, itak nima resne prihodnosti. Koga briga. Problem z migranti se da videti z različnih vidikov. Vidik, ki ga je zagovarjal papež se mi ne zdi napačen. Papeževal je v zahtevnih časih in sedaj opažam veliko znamenj, ki dajejo krščanstvu sveže upanje. V "dokazih" iz članka ne vidim neke resne logike, prej kup enih strahov in nesmiselnih negativizmov.
pred 16 urami
3
Parolina preganja senca tajnih dogovorov s kitajskim komunističnim režimom in njegova katastrofalna vloga v polemiki o Dolini padlih, saj je podlegel izsiljevanju španske vlade. Za Tagleja bi lahko bil stečaj Caritas Internationalis in njegovi videoposnetki kot zvezde oddaje "The Voice" dovolj, da bi kardinali Filipinca ignorirali..
pred 16 urami
4
https://infovaticana.com/2025/04/30/la-mala-gestion-como-obispo-de-chiclayo-lastra-las-opciones-del-cardenal-prevost-para-ser-papa/
pred 17 urami
4
„Katoliška škofija v severnem Peruju naj bi plačala 150.000 dolarjev, da bi utišala kritike svojega nekdanjega škofa in zdaj papeža Leona XIV., Roberta Prevosta.“ To je razvidno iz poročila madridskega InfoVaticane..
pred 17 urami
3
Če si Leo želi takojšnje kredibilnosti, naj se preseli v Gazo, dokler se genocid ne konča. Kot komunist to lahko stori.
pred 17 urami
13
Še kako se strinjam z vami g. Boštjan M Turk. Do papež v različici Frančiška sem bila že začetku skeptična . Njegova zasluga je v tem, da je uspešno razdelil katoliške vernike in nas odvrnil od cerkvenega bogoslužja.
pred 17 urami
19
Uf, človek se uči celo življenje in butast umre. Hvala Boštjan M Turk.
pred 17 urami
16
Moj spomin seže v preteklost do papeža Pija XII. Papež, čigar pontifikat je bil tudi med 2. svetovno vojno. Potem je do Frančiška sledila kar četica papežev. Od vseh teh je - vsaj zame - najpomembnejši Janez Pavel II. Poljak, ki je dobro poznal komunizem! Skupaj s takratnim ameriškim predsednikom Reaganom sta dosegla, da je komunizem v Evropi padel. Tudi v Sloveniji je zavela svoboda! Pred baziliko na Brezjah ima Janez Pavel II velik spomenik. Tri tedne pred njegovo smrtjo sva bila skupaj z ženo in sopotniki v Wadowicah, rojstnem kraju svetega Janeza Pavla II.