Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (17)
pred 2 dnevoma
0
Kako najeti hekerja za povračilo bitcoinov ali ukradenih kriptovalut: Stopite v stik s Safeguard Recovery Če želite dobiti nazaj vse svoje izgubljene naložbe, vam z veseljem povem o svoji neverjetni izkušnji s podjetjem za povračilo. Po izkušnji žrtve sem v lažno podjetje vložil 130.000 dolarjev. Bil sem razburjen, ker nisem vedel, ali bom kdaj spet videl svoj težko prisluženi denar. Vesel sem, da sem na Googlu odkril SAFEGUARD RECOVERY, ker mi je pomagal dobiti nazaj moj Bitcoin. Vedno se bom spominjal, kako mi je SAFEGUARD RECOVERY pomagal dobiti nazaj moje izgubljene kriptovalute. Nikoli mi ni prišlo na misel, da bi lahko dobil nazaj kriptovaluto. Vsakomur v podobnih okoliščinah svetujem, da uporabi SAFEGUARD RECOVERY. E-pošta: safeguardbitcoin@consultant.com safeguardbitcoin.wixsite.com/safeguard-bitcoin--1 WhatsApp. +44 7426 168300
pred 2 dnevoma
0
Kako najeti hekerja za povračilo bitcoinov ali ukradenih kriptovalut: Stopite v stik s Safeguard Recovery Če želite dobiti nazaj vse svoje izgubljene naložbe, vam z veseljem povem o svoji neverjetni izkušnji s podjetjem za povračilo. Po izkušnji žrtve sem v lažno podjetje vložil 130.000 dolarjev. Bil sem razburjen, ker nisem vedel, ali bom kdaj spet videl svoj težko prisluženi denar. Vesel sem, da sem na Googlu odkril SAFEGUARD RECOVERY, ker mi je pomagal dobiti nazaj moj Bitcoin. Vedno se bom spominjal, kako mi je SAFEGUARD RECOVERY pomagal dobiti nazaj moje izgubljene kriptovalute. Nikoli mi ni prišlo na misel, da bi lahko dobil nazaj kriptovaluto. Vsakomur v podobnih okoliščinah svetujem, da uporabi SAFEGUARD RECOVERY. E-pošta: safeguardbitcoin@consultant.com safeguardbitcoin.wixsite.com/safeguard-bitcoin--1 WhatsApp. +44 7426 168300
Dec 08, 2025
2
Kupite 100 % nezaznavne ponarejene bankovce razreda AAA+ | SSD CHEM | KLONIRANE KARTICE ZA BANKOMATE NAPRODAJ @(infodocuments4@gmail.com)WhatsApp: +237673528224 Smo najboljši in edinstveni proizvajalec VISOKOKAKOVNIH nezaznavnih ponarejenih bankovcev, z več kot milijardo naših izdelkov, ki krožijo po vsem svetu. Izdelujemo pristne bankovce za dolarje, britanske funte in evro z različnimi serijskimi številkami na vsakem računu. Na zalogi imamo polizdelke za bankovce, ki so že gravirane in oblikovane na sprednji in zadnji strani različnih valut vsakega apoena. Potrebujemo partnerja, s katerim bomo diskretno sodelovali pri dokončanju proizvodnje naših polizdelkov za bankovce in jih naredili zakonito plačilno sredstvo, o čemer se bomo pogovorili na osebnem srečanju, če se strinjate s sodelovanjem z nami. Dogovorili se bomo za sestanek, da vam vse pokažemo, se pogovorimo o vseh podrobnostih in pripravimo vzorce, da boste lahko opravili test za potrditev pristnosti. Vsi zapiski bodo prestali pomemben test, kot sta ultravijolična svetloba, test svinčnika, Vsa povpraševanja spodaj E-pošta: infodocuments4@gmail.com WhatsApp: +1(314)866-9771 WhatsApp: +237673528224 ID Telegrama: @Loyaltyco
Nov 24, 2025
2
Res je šlo za posebno storitev za obnovitev sredstev podjetja TRUSTWAVEHACKERSTECH RECOVERY (e-pošta: trustwavehackerstech2@gmail.com), ki mi je pomagala pridobiti nazaj izgubljena investicijska sredstva v vrednosti 500.000 dolarjev v kriptovalutah, ki sem jih vložil v kripto naložbe. Zame je bil šok, ko svojih investicijskih sredstev nisem mogel dvigniti v svojo osebno denarnico. Ko sem se obrnil na skupino za podporo investicijske družbe, da bi odpravili težavo, so me prosili, da plačam nekaj provizij, preden lahko dostopam do svojih investicijskih sredstev. Provizije sem plačal, vendar so bile vse laži. Do svojih sredstev nisem mogel dostopati niti po plačilu provizij, ki sem jih moral plačati, kar je bilo res frustrirajoče videti svoja sredstva obtičala na spletni platformi za kripto naložbe, a vse to zahvaljujoč tej ekipi za obnovitev, ki mi je s svojo storitvijo za obnovitev pomagala pridobiti nazaj moja izgubljena investicijska sredstva, potem ko sem se obrnil nanje za pomoč pri njihovih storitvah v mojem primeru. Obnovitev izgubljenih investicijskih sredstev zahteva edinstvene hekerske spretnosti in strokovno znanje, ki jih ima le peščica profesionalnih hekerjev. Ta finančna ekipa se ni razočarala s tem, ko se je odločila sodelovati z njimi, in dokazala svojo zanesljivost pri povračilu izgubljenih investicijskih sredstev, tako da so mi povrnili sredstva. Jaz in družina smo ostali brez vsega, kar je bil resnično težak in naporen čas, ko smo se znašli v stiski, saj je čakanje in negotovost odpravljena, zato se neizmerno zahvaljujem ekipi, ki mi je pomagala povrniti sredstva, za katere sem jim za vedno hvaležen in hvaležen za njihove storitve.
Nov 24, 2025
2
Hvala gospod Boštjan M. Turk.
Nov 23, 2025
15
Odlicna kolumna g. Bostjan M. Turk.
Nov 23, 2025
19
Slovenijo razjedata njena geografska majhnost in politični centralizem. Ko sem bila še študentka, mi je nekdo od kolegov rekel naslednje: če se v okviru svoje stroke zameriš enemu ali dvema človekoma, si oplel in v SLO ne dobiš več službe oz. težko, če sploh. Tudi napredovanje ti je onemogočeno. In to še kako drži, še posebej danes, ko je politika na svoj populističen način začela posegati tudi v vsebino posameznih strok. Njen vpliv je vse večji in posega v vse pore naše družbe, tudi tja, kjer je še pred leti ni bilo zaznati. Ko bi vsaj Štajerci s svojo prestolnico lahko konkurirali Ljubljani, a se vse bolj zdi, da gre tudi MB po poti LJ. Edino, kar ga morda rešuje ali pa je morda lahko tudi njegovo prekletstvo, je obrnjenost k našim severnim sosedom. Če slednjega ne bi bilo, bi se MB morda bolje uspel zoperstaviti LJ in bi bilo vseeno malo drugače. Malo sem skrenila, a je misel nadaljevanje mojega prejšnjega komentarja.
Nov 23, 2025
25
Kot dodatek k tej kolumni in za lažje razumevanje vsega toplo priporočam v branje: - Angela Vode: Skriti spomin - Igor Omerza: Veliki in dolgi pohod Nove revije - Igor Omerza: Edvard Kocbek - osebni dosje št. 584 Res žalostna je bila usoda Angele Vode. V svoji knjigi med drugim iz tako rekoč prve roke piše, kako je s tem našim slavnim 27. aprilom - kako so v resnici naši komunisti odpor proti nacistom začeli šele po signalu iz SZ, ko je Hitler v nasprotju z dogovorom s Stalinom napadel SZ ... Izjemno zanimiva knjiga, ki te pusti dobesedno odprtih ust. Edvard Kocbek - osebni dosje št. 584 ... Ko sem pred leti obrnila njeno zadnjo stran, sem se vprašala o dejanskem obstoju slovenske inteligence. Dobro, da je v zamejstvu deloval Boris Pahor ... Takrat sem tudi dojela pojem "prijaznega" obraza slovenskega komunizma, zaradi česar imamo v SLO danes tudi tako zelo zapleteno situacijo. Enako zanimiva kot omenjeni knjigi pa je tudi Omerzova knjiga o Novi reviji. Obe knjigi Igorja Omerze sta odlični, ker je vse dokazano z dokumenti, tako da se mu ne more očitati pristranskosti. Angela Vode pa je pisala iz lastne izkušnje ... Kdor ne pozna lastne zgodovine, ne razume lastne sedanjosti in je dezorientiran za prihodnost.
Nov 23, 2025
32
Zakaj je Boris Kidrič med vojno izjavljal, da je vseeno, če pobijejo skoraj vse Slovence, važno je, da bodo tisti, ki bodo ostali, pravi, se pravi - komunisti? Zakaj je politkomisar Ante Novak v Loški dolini 1942 rekel, da imajo na spisku še precej družin za likvidacijo, ker "za nas ni narod prav nič važen"? In potem se hvalijo, koliko so za narod naredili in gor in dol, narod pa za njih ni nič važen! "NOB"-ja sploh ni bilo!!! Bila je samo revolucija!!!!
Nov 23, 2025
18
....In J. Javoršek v knjigi , Spomini na Slovence III. del piše o "stiskah" vrlih "junaških" revolucionarjev sredi italijanske ofenzive poleti 1942 v Kočevskem Rogu....Citiram....Kardelja ni bilo od nikoder.....Čeprav ponoči nihče ni spal, smo bili vsi budni in na preži......Pozno popoldne se je začela vzpenjati na vrh Musa Daga patrulja, ko je na nosilih nesla Kardelja. Vse je zašumelo. Vsi so se zbrali in ga dočakali. Podoben je bil božji martri: strgan, razpraskan, krvav, brez naočnikov......Vendar smo se ga dotikali, kakor se vernik dotika svetnika. Ali ga ni neka neznana Milost vrnila v osrčje slovenskega bivanja.....Sicer pa mi je bilo na začetku ofenzive jasno, da Bog ljubi slovenske "cekajevce"....Konec citata.....No in tako je bil, v brezglavem bežanju po "Rogu" pred Italijani rojen "odrešenik", ki nam je v "kočevskih gozdovih", priboril osamostojno Slovenijo....Res težko ostaneš resen....Itaq
Nov 23, 2025
29
Sram me je, da Slovenci nimamo kvalificiranih politikov v parlamentu, vladi, v predsedniški palači. Od osamosvojitve še nismo tako slabo kadrovali kot zadnja 4 leta.
Nov 23, 2025
22
"Tisti, ki imajo to smolo, da so njihovi starši še živi ...", nam v parlamentu govori jezik prezirljivosti in sovraštva prvak vladajočega Gibanja svobode in predsednik Vlade RS, dr. Robert Golob. In s tem krikom iz lastne podzavesti porazno dokazuje svojo popolno ideološko, etično in moralno notranjo praznino, svojo ne-humanost in porazno a-socialnost, ter potrjuje svojo brezmejno nadutost, prezirljivost, narcisoidnost, bonvivanstvo in neznosno ego-centričnost ter eks-centričnost zaskrbljujoče bolnega in bolestnega samodržca. Ena sama prezirljivost in indiferentnost do drugega, do so-človeka, do brezpravnih, ranljivih, de-privilegiranih in preziranih, ki ji on in njegovi oblastniški pajdaši in kibici skušajo proti-civilizacijsko in proti-ustavno razglasiti za "odvečne ljudi", za ne-potreben in ne-koristen "družbeni balast", ki mu je čim prej potrebno "prekiniti nit" (pa ne "srebrno") enega samega, enkratnega in neponovljivega življenja. Globlje v ne-humani nihilizem in samo-uničujoči ludizem ter anarhizem ne gre!
Nov 23, 2025
30
Zato pa ne smemo biti tiho, kajti, če pametni odneha, ostanejo sami še bedaki.
Nov 23, 2025
15
Življenje v laži ali sprava z resnico?
Nov 23, 2025
43
V petem odstavku piše kako so srbi razorožili slovenske partizane, popolnoma enako je hotel in že izvajal pred letom 90 razorožitev teritorialne obrambe Milan Kučan a ste pozabili. Mi loleki, pa smo ga nagrajevali z funkcijo predsednika države. Zato na volitvah samo da ni Kučan.