Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (14)
pred 3 urami
0
I know how crushing it feels to be scammed. When it happened to me, I lost hundreds of dollars and felt completely defeated. It wasn’t just the money it was the fear and helplessness that came with it. I honestly thought there was no way forward. But then something amazing happened I found a legitimate recovery agent who helped me turn things around. She worked with care and professionalism, helped me recover my stolen funds, and most importantly, gave me back my peace of mind and confidence.. Reach out to Recoveryfundprovider@gmail. com WhatsApp at +44 736-644-5035. she’s reliable.
pred 4 urami
0
MOJ USDT JE NEDAVNO OPORAVLJEN OD STRANE OVAJ TIM Doživljavanje krađe vaših teško zarađenih kripto sredstava može biti obeshrabrujuće, ali suradnja s profesionalcima poput Trustwavehackerstecha može vam pomoći da vratite svoje povjerenje. Njihova predanost povratu ukradenih sredstava ne samo da mi je vratila novac, već mi je i obnovila vjeru u kripto tržište i investicijske prilike. Iako je moje putovanje s Trustwavehackerstechom završilo zadovoljavajućim ishodom, bitno je održavati budnost u svijetu kripto ulaganja. Kibernetički kriminalci se stalno razvijaju i potreba za profesionalnom pomoći u osiguranju vaših ulaganja ne može se precijeniti. Ostanite budni i oslanjajte se na stručnjake poput TRUSTWAVEHACKERSTECH-a, možete bolje zaštititi svoju imovinu i smanjiti rizike povezane s kripto ulaganjima. Njihova stručnost i posvećenost procesu oporavka rezultirali su zadovoljavajućim ishodom povrata ukradenih sredstava. Ovo služi kao podsjetnik na važnost profesionalnih usluga oporavka kriptovaluta poput Trustwavehackerstecha u vraćanju povjerenja u svijet digitalnih ulaganja. E-pošta: trustwavehackerstech @ gmail com
pred 6 urami
0
Getting your BTC stolen feels like the ground has been pulled out from under you. It’s not just about the money you’ve been violated, and your security is at risk. And since crypto lives on the blockchain, there’s no bank to call and no quick refund. That’s why you need someone who knows exactly what to do. Agent Jasmine Lopez has helped countless victims trace stolen BTC and lock down their accounts before more damage happens. Time matters reach her today at recoveryfundprovider@gmail.com WhatsApp at +44 736-644-5035 and take the first step toward getting your funds and peace of mind back.
pred 9 urami
5
Vsem se "rola" in vsi se delamo, kot da je to slovenska "nova normalnost". Narcisoidno povzpetniški in kleptokratsko-profitoljubni politični prvaki ter čredno zdresirani operativci diktature "golobnjaka svobode" nam patološko nenehoma in brezsramno idiotsko lažejo, ker pokvarjenci sami vedo, da lažejo in da tudi mi dobro vemo, da lažejo. Njihovo "nevidno delo" na oblastnih funkcijah je en sam brezvestni "semenj ničevosti", en sam "cirkus antipatikus", eno samo zlorabljanje že zdavnaj porabljenega volilnega zaupanja naivnih ter medijsko naplahtanih volivcev, eno samo zlorabljanje veljavne Ustave RS, zakonodaje in najbolj splošnih civilizacijskih norm korektnega medsebojnega obnašanja ter najbolj splošnih civilizacijskih in kulturnih vrednot. In ko se tudi najbolj črnogledim državljanom RS zdi, da je uspelo vladajočim lažnivim in prezirljivim prepotentnežem "golobnjaka svobode" vendarle že doseči "dno", nas naslednje jutro in dan presenetijo z novimi vladnimi in oblastnimi "presežki", ki v našo škodo ter v škodo naših otrok in vnukov poglabljajo obrambno-varnostno ogroženost, politično osamljenost in izoliranost, gospodarsko in socialno ne-konkurenčnost ter naravo-varstveno in trajnostno ranljivost RS.
pred 10 urami
1
Izvrsna tvrtka za povrat izgubljenih investicija mora imati sjajan tim, samo kada stručnjak za povrat investicija služi svojim klijentima s istinoljubivošću i pouzdanošću, može postići sjajne rezultate. Ovo je za mene bilo sjajno putovanje, ulagao sam u shemu ulaganja u kriptovalute za koju nisam znao. Obećano mi je da ću ostvariti mnogo profita. Ispostavilo se da su govorili obrnuto, mislili su da ću izgubiti više. Učinio sam sve što se od mene tražilo, registrirao se i uplatio. U početku me zaintrigirala dobit koju sam zarađivao, to me natjeralo da uplatim više, nadajući se da ću u roku od 3 mjeseca ulaganja zaraditi kriptovalute u vrijednosti od milijuna američkih dolara. Bio sam jako slomljenog srca kada sam shvatio da sam cijelo to vrijeme uplaćivao novac prevarantima. U nekoliko navrata tražio sam od ove investicije da mi vrati čak 50% svega što sam im poslao, ali oni me uvijek na kraju manipuliraju da pošaljem više novca i ja to uvijek i učinim. Shvativši da ovi kreteni samo žele uništiti moj financijski život, odlučio sam se isključiti i prijaviti ih odjelu za vrijednosne papire. Tijekom mog izvješća, jedan od FBI-jevih ljudi me upoznao s tvrtkom TRUSTWAVEHACKERSTECH RECOVERY FIRM. U početku sam sumnjao, ali u jednom trenutku sam odlučio isprobati jer je dolazilo iz pouzdanog izvora. Od početka procesa oporavka do njegovog uspješnog završetka, nevjerojatno sam impresioniran onim što je Financijski tim učinio kako bi osigurao da se sva moja ukradena ulaganja vrate zajedno s mojom zaradom, šokantno je, zar ne? Trustwavehackerstech @ Gmail.com
pred 11 urami
3
Danes, medtem ko dvorni pisarji množičnih medijev predstavljajo ozadje lažne demokracije in se veselijo opolzkih spektaklov "izbora", "slavnih osebnosti" in "vojn", v zakulisju morda še vedno, močneje kot kdaj koli prej, živi hudičev duh cesarja Kaligule.
pred 13 urami
0
NAJEMITE PROFESIONALNEGA HEKERJA, DA VAM POVRNE UKRADENA SREDSTVA Kraja vaših težko prisluženih kripto sredstev je lahko razočaranje, vendar vam lahko sodelovanje s strokovnjaki, kot je Forensichackersweb, pomaga povrniti zaupanje. Njihova zavezanost k povrnitvi ukradenih sredstev mi ni le vrnila denarja, temveč mi je povrnila tudi vero v kripto trg in naložbene priložnosti. Čeprav se je moje potovanje s Forensichackersweb končalo z zadovoljivim izidom, je bistveno, da ostanete budni v svetu kripto naložb. Kibernetski kriminalci se nenehno razvijajo in potrebe po strokovni pomoči pri zavarovanju vaših naložb ni mogoče preceniti. Če ostanete budni in se zanašate na strokovnjake, kot je Forensichackersweb, lahko bolje zaščitite svoja sredstva in zmanjšate tveganja, povezana s kripto naložbami. Njihovo strokovno znanje in predanost procesu povračila sta privedla do zadovoljivega izida povračila ukradenih sredstev. To nas opominja na pomen profesionalnih storitev povračila kriptovalut, kot je Forensichackersweb, pri povračilu zaupanja v svet digitalnih naložb. E-pošta: Forensichackersweb @ gmail com
pred 13 urami
15
Pozabila sem napisati, da je odlicna kolumna, ki je zadela bistvo te parazitske klike, ki nam vlada.
pred 13 urami
12
G. Jernej, sicer ne gledam tv, ampak se mi zdi, da je v stilu severnokorejske tv, prav tako verjetno tudi drugi njihovi rezimski mediji. Lazejo in na veliko kradejo in ce jih res ne bomo kmalu v rit nasuval in nagnal, nam bodo se gate slekli.
pred 13 urami
12
....Življenje v "Svobodi" je privilegij, ki pa običajno ni zastonj, bojda kanijo tam gori na "dvoru" bogaboječim in do absurda potrpežljivim brezimnim "ljudskim masam" podariti nov prostovoljni prispevek, ki pa bo za razliko od prejšnje diktatorske in represivne vlade obvezen......Na Trgu Republike, na katerega častnem mestu stoji "spomenik revoluciji" in ta trg začuda ni več "trg revolucije", ker tovariši v en glas zagotavljajo, da revolucije sploh ni bilo....Stoji spomenik prvemu junaku dela, heroju, večkratnemu doktorju univerz naše male deželice, častnemu občanu vseh Slovenskih občin tovarišu vseh tovarišev, Kardeljevemu Ediju iz Device Marije v Polju doma....On stoji spredaj v veličastni pozi, ki spominja na znanega demokrata Kim Il Sunga, za njim pa v sivini stojijo "ljudske mase oziroma množice"....In zakaj tam stojijo....ker so "prišvasane"...O tem se je tistihmal ko je bil Edi še fit, le šepetalo po vogalih....Vsaka podobnost z besedo "prišvasani", ki bi slučajno ciljala na volilce "Svobode" in celotne ultraleve "demokratične" provenience je kajpak zlonamerna.....Itaq P.S. Aljušu pa pohvala, zadel je "u sridu", kot porečejo on tam doli...Thompsonovi feni....
pred 14 urami
17
Preveč Slovencev je tako zapustila pamet, da si še tako obupno slabih predsednikov ne zaslužijo, kakršni so Nataša Pirc Musar, Urška Klakočar Župančič in Robert Golob!
pred 14 urami
26
"...medijski kartel v službi aktualne oblasti se močno trudi, da o vsem tem sploh ne bi poročal." Uuuuu, poročajo, poročajo! Kar poglejte sinočnji TV Dnevnik in naslovnico portala MMC. Prva vest v sinočnjem TVD: kako naj bi dr. Aleš Štrancar na X-u grozil unemu golobu s smrtjo. Na Mussolinijev način. Unim komentatorjem na MMC se je pa čist "sfukal". NOVINARSKI HLAPCI NA RTVS!!! Ste o zaresnih gožnjah s smrtjo Janezu Janši poročali na samem začetku TVD?(!!!!) Takih hlapcev na RTVS ni bilo nikoli. Zdaj so!
pred 15 urami
23
Odličen povzetek nedelovanja triletnega golobovega krdela oz. jate družbenih parazitov. Uporabljene pravilne misli Elene.
pred 16 urami
37
Medijski evnuhi , oprode in presstitutke trdo delajo da se nič ne zgodi....