Celotni članek je na voljo le naročnikom.

BERITE POŽAREPORT ŽE OD

Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (8)
pred 3 urami
0
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Imel sem grozno izkušnjo s ponarejenim investicijskim podjetjem. Ogoljufali so me za vso mojo naložbo, celoten zaslužek, moja prva naložba ni bila tako velika in izplačilo sem prejel ob zapadlosti. Nato me je prek WhatsAppa kontaktiral uslužbenec podjetja. Že sem imel načrte za ponovno vlaganje, nato pa me je tudi prosil za ponovno vlaganje in me vodil skozi ves postopek. Tokrat sem vložil ogromno vsoto, ki sem jo pridobil iz svojih prihrankov skozi leta, in vse je šlo dobro, dokler ni prišel čas, da mi dobiček kot običajno dvignejo na bančni račun, vendar sem opazil, da mi je bila izvedba dejanja onemogočena. Hitro sem stopil v stik z osebjem, ki me je vodilo skozi postopek. Napotil me je na oddelek za podporo, kjer so me prosili, naj poravnam nekaj stroškov. Držal sem se njihovih navodil in plačal vse stroške, vendar še vedno nisem mogel dvigniti svojih sredstev. Po dolgem premisleku in premisleku se mi je celoten scenarij zdel bolj podoben prevari, zaradi česar sem začel iskati pomoč drugje. Napotili so me k profesionalni ekipi strokovnjakov za vračilo naložb (Recovery Team), ki mi je pomagala izslediti in povrniti izgubljeno naložbo. Bil sem več kot hvaležen temu podjetju za dobro opravljeno delo. Na srečo sem končno uspel povrniti svoja sredstva in bi rad priporočil This Recovery Team vsem, ki iščejo strokovno pomoč v zvezi z mojo zgodbo. Lahko jih kontaktirate po e-pošti. E-pošta: Trustwavehackerstech2@gmail.com
pred 4 urami
7
Avo Gaza v Sloveniji. Na eni strani Cigani( Hamas) za katere skrbi država Slovenija, za Hamas mednarodna skupnost. Cigane ščiti in jih podpira levica, za Hamas pa skrbi merdnarodna skupnost, ki jo odpira Slovenija z Fajonko, Golobom in Musarco. Cigani uubijejo človeka, sicer ne 7 .oktobra, pa vednar v ooktobru. Celi svet je na nogah, v Slovenija pacelotna država. V Sloveniji nimamo, Netanjahuja, zato policija ne naredi nič, razen, da se slika po Novem Mestu. Naš domači Netanjahu se pstavi pred razjarjeno publiko in začne govoriti tem, kaj bo država nardila potem, ko b sprejeta zakonodaja. Nič ne bo! Domači Hamas, bo še naprej teroriziral Slovence. Država pa bo zasedal in dopolnjevala zakone. Golob ni Netanjahu.
pred 4 urami
14
Vse skupaj bo s sprejetjem tega zakona postalo nevarno. Pa ne za Rome. Za vse, ki z vlado ne delijo istega mišljenja. Postalo bo tako, kot je nekdaj že bilo. Precej bolj enostavno, brez obrazložitev, kot pred kratkim, vdor pri bivšem ministru, ki so ga po anonimni prijavi, opravičevali, da je nekomu dal telefonsko številko. In kaj so dobili od podpredsednika njim najbolj "nevarne" stranke: Podatke iz telefona, računalnika... zakaj, kaj pravite. Levica, kot vedno v zgodovini: izkoristi tragedijo za utrjevanje ali vdor na oblast.
pred 5 urami
16
Večkrat sem že napisal, naj bo še sedaj: Ker Levica, ki je super ultra ekstremna in izhaja iz "izročil" slovenske komunistične revolucije, ki je med 2.vojno in po vojni na slovenskem ozemlju pobila okoli 24.000 Slovencev in na deset in desettisoče ljudi drugih narodnosti in s tem storila strahoten zločin, ki jasno in nedvoumno s strani najvišjih slovenskih oblasti še do sedaj ni bil obsojen in izražen s kesanjem, je treba táko stranko prepovedati. Iz enakih in podobnih razlogov je nacistična stranka v demokratični Nemčiji prepovedana.
pred 6 urami
23
Super kolumna! In tako je kot pravita gospa Majda in g. Danilo. Me pa zanima, zakaj so bile vsa leta tiho naše feministke, NVO, ONA VE, predsednica vlade ( ona ne bo nikoli tiho) ob očitni zlorabi otrok, deklic, mladoletnih??! Kje je Nika Kovač in njeni aktivisti, =nul, Zlatko, Jutri je nov dan...,da gredo vsi razumevajoči na teren v ciganska naselja in v praksi pokažejo kako deluje njihovo besedičenje. Glede na to, da jih zajetno plačujemo, naj zdaj spokajo v ciganska naselja in naj njihove besede dejanja postanejo. No, če ne bo nič, naj se tudi njim ukinejo vse denarne prispevke, ki jih kasirajo od države, od nas!!
pred 6 urami
0
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Imel sem grozno izkušnjo s ponarejenim investicijskim podjetjem. Ogoljufali so me za vso mojo naložbo, celoten zaslužek, moja prva naložba ni bila tako velika in izplačilo sem prejel ob zapadlosti. Nato me je prek WhatsAppa kontaktiral uslužbenec podjetja. Že sem imel načrte za ponovno vlaganje, nato pa me je tudi prosil za ponovno vlaganje in me vodil skozi ves postopek. Tokrat sem vložil ogromno vsoto, ki sem jo pridobil iz svojih prihrankov skozi leta, in vse je šlo dobro, dokler ni prišel čas, da mi dobiček kot običajno dvignejo na bančni račun, vendar sem opazil, da mi je bila izvedba dejanja onemogočena. Hitro sem stopil v stik z osebjem, ki me je vodilo skozi postopek. Napotil me je na oddelek za podporo, kjer so me prosili, naj poravnam nekaj stroškov. Držal sem se njihovih navodil in plačal vse stroške, vendar še vedno nisem mogel dvigniti svojih sredstev. Po dolgem premisleku in premisleku se mi je celoten scenarij zdel bolj podoben prevari, zaradi česar sem začel iskati pomoč drugje. Napotili so me k profesionalni ekipi strokovnjakov za vračilo naložb (Recovery Team), ki mi je pomagala izslediti in povrniti izgubljeno naložbo. Bil sem več kot hvaležen temu podjetju za dobro opravljeno delo. Na srečo sem končno uspel povrniti svoja sredstva in bi rad priporočil This Recovery Team vsem, ki iščejo strokovno pomoč v zvezi z mojo zgodbo. Lahko jih kontaktirate po e-pošti. E-pošta: Trustwavehackerstech2@gmail.com
pred 7 urami
28
Zelo dobro in razumljivo napisano. Poraja se vprašanje kako dolgo še, bodo ti levičarski paraziti in cigani živeli na račun poštenih Slovencev.
pred 8 urami
38
Ko se vladajočim straniščna školjka obrne navzgor… Kdo jih brani? Anonimni bedaki na Xu. Po moje IQ “sorodniki” Ciganov-delo jim smrdi, kraja , zlo in laži pa so njih posteljne prijateljice: z njimi gredo spat, z njimi se zbudijo.