Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (19)
Jan 31, 2022
3
Slovenec Sem! Eden ali dva primitivca, ki bi ju moral Požar zabrisati s foruma!
Jan 31, 2022
5
Golobova plača je premosorazmerna položnici za elektriko. Ne vem zakaj se eni tolk bunijo okoli njegove pljačke. Tud Golob mora od nečesa žvet.
Jan 30, 2022
8
Bodite pozorni, da Hugo flander in Ivan Maček govorita isto tovarniško mariborščino - 99 centof. Jaz sem pa mislil, da je uspešen stroijni inženir. Od strojništva ve pa le to, da je kolo okroglo.
Jan 30, 2022
7
Ali ste vedeli, da Hugo Flander objavlja na Reporterju pod več imeni najbolj svinjske in primitivne kommentarje? Bre njega lahko Reporter kar zapre svoj problematični portal.
Jan 30, 2022
8
Pravkar so Huga Flandra zbudili iz pijanske kome, pa že dela reklamo za cenene Sarove špricerje, seveda pod imeno enega največjih slovenskih vojnih, mirnodobskih in revolucionarnih zločincev, Ivana Mačka kot se njegovemu partijskemu stanu spodobi.
Jan 30, 2022
8
Odlična kolumna. Toda, saj vemo, da ne bo zmagal, preveč napak je že napravil, še več jih bo do dneva volitev. Odločilna bo sreda. Ne verjamem, da se bodo KUL-ibani pustili nategniti in žejni peljati čez vodo. Pa ne zato, ker bi bili brihtni ampak zato, ker se jim bo gravžalo podariti mu volitve.
Jan 30, 2022
6
*Dajana Babič - Včasih je dobro večkrat prebrat ! / Odlično dr. Boštjan M. Turk :)
Jan 30, 2022
5
Dr. Boštjan M. Turk, predvsem drugi, ekološki del prispevka je naravnost briljanten - zavoljo lucidnosti, jasnosti, prepričljivosti spričo nanizanih podatkov, argumentov. Morda mi je umankal le stavek o prihajajočih fuzijskih reaktorjih, kjer je ogljični odtis ("carbon footprint") enak nič (0). To je ideja o neskončni in čisti energiji, ki so ji dandanes najbližji francozi - reaktor ITER v Sant-Paul-lez-Durance z začetkom obratovanja konec 2025.
Jan 30, 2022
3
Ne bo nobenih multinacionalk več! Jasno je, zakaj se Janšisti tako zelo bojite Goloba! In zakaj samo Golob, Golob, Golob! Če bi bile jutri volitve, bi Golob zmagal! Pa če se desničarji po trepalnicah mečejo. Ne more Požar napisati toliko ostudnih tekstov! Ne morete napisati toliko bebavih komentarjev, da bi privzdignili genocidnika Janšo. Seveda velja isto za vse stranke iz starega sistema. Vse bo razpadlo kot hiša iz kart. Tovornjaki iz Kanade prinašajo resnico in to je prva domina! Ves zlagan sistem se bo zrušil! Janša se bo šel skrit, tako kot zdaj Trudeau... ampak... ne bo se imel kam skriti. Božji mlini meljejo počasi, a temeljito!
Jan 30, 2022
8
Zanimiv bo boj multinacionalk za tega letečega genija po volitvah.
Jan 30, 2022
12
Star pregovor "vsi so jo imeli jaz sem jo, pa komaj dobil". Pri Golobu, pa je imeli smo ga, ker ga drugi nočejo.
Jan 30, 2022
17
Odlično napisano, klobuk dol, g. Boštjan!
Jan 30, 2022
33
Zeleni monopol nad elektriko iz NEK je unikum v Evropi, kjer velja direktiva o prostem trgu energije. Parlamentarna komisija bi morala raziskati politični vpliv pri Golobovi monopolni pogodbi z NEK.
Jan 30, 2022
30
Dr. Golob namerava visoko letati, a že štart se mu je ponesrečil, pa še mlinski kamen nezakonitih plač ima za vratom, krepko zavija samo v levo in se tako vrti v krogu... Njegov edini rezultat bo ta, da bo povzročil kanibalski boj na levi strani volilcev, kar seveda ni slabo. Naj kar tako nadaljuje.
Jan 30, 2022
31
Ni kaj dodati, golob je dočakal, da je žrtev......mi pa čakamo, da ga povabi za 1 MIO dohodka tuja firma (izven gen)......da vidimo in dočakamo