Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (13)
May 22, 2022
8
Da, "Ivan Maček", vi že veste. A vam ni nerodno norčevati se iz zdravorazumskega razmišljanja sodržavljanov? A vam človeško dostojanstvo res dopušča vse, tudi žalitve in norčevanje iz drugače mislečih?
May 22, 2022
3
Največja napaka, ki smo jo naredili, je ta, da po razpadu Varšavskega pakta nismo razpustili NATA, je izjavil nek ameriški vojni veteran z visokim činom.
May 22, 2022
7
Ponovno odlična kolumna. Sem si dobro zapomnila, ko je dr. Franc Rode enkrat rekel : "Veste, časi so takšni , kakršni so ljudje."
May 22, 2022
5
Jernej Zupančič, Jaz pa sem mislil, da me zopet "jebe moj PC". Zaprl sem ga in še pospravljat garažo ...Ceausesca in njegove kuzle...
May 22, 2022
5
Se opravičujem. Ponagajal mi je računalnik in je nastala ogromna vrzel v mojem postu. Se da to popraviti v uredništvu?
May 22, 2022
20
Latentna državljanska vojna, ki tli vse od leta 1941. Spomnimo se, ko je leta 2004 na volitvah zmagala SDS in je nastala 1. Janševa vlada. Novinarji RTV so nemudoma štrajkali. Slogan kasnejših volitev je bil, da z Janšo in SDS ne bodo sodelovali. Slogan vlade, ki bo kmalu prisegla (če bo???) pa je moderno suženjstvo Slovencev, ki bodo morali služiti oligarhom in zločincem, ki bodo vladali. Zato so si tudi nataknili ime Svoboda. Stranke nimajo, imajo "gibanje". Torej, čim bolj zakamuflirati nedemokratičnost in zločinske namene. Tako so ukazali najhujši kriminalci v ozadju. Zategnili bodo šrauf do konca. Ker dobro poznam slovensko zgodovino, nisem prav nikoli bil za komuniste, še posebno ne v samostojni Republiki Sloveniji. Vedno so komunisti bili nosilci zla, krvi, solz in trpljenja. Tudi zdaj bo tako. Bog pomagaj ubogemu narodu, ki ne prepozna namenov levičarjev! Navaden, delaven Slovenec nima pravice do blaginje, to pravico imajo samo levičarji. Zato je treba povprečnega Slovenca zabiti v tla. V bivših komunističnih državah so ustrelili samo enega tirana - Ceausesca! Ceausesca
May 22, 2022
19
Dr. Boštjan M. Turk, hvala za izjemno kolumno. Mladi, ki so s pomočjo globoke države dve leti rovarili, širili sovraštvo, grozili, lagali, s prevarami in goljufijo "zmagali" na volitvah se niso in se ne zavedajo kam so pripeljali Slovenijo. Starejši vemo kaj se je dogajalo dolga leta po vojni, vemo kako se je živeli. Vemo kako so nas spremljali in nam sledili na vsakem koraku. Še v 80 tih si v hotelu moral pustiti osebno izkaznico, ki jo jo ob polnoči odnesel udbovec in jo zgodaj zjutraj vrnil v hotel. Sicer pa saj vemo kaj in kako se je delalo v kletnih prostorih hotela v Postojni!!! Formalno smo se rešili iz juge, formalno postali demokratična država, še vedno pa so nas in nas še vedno vodijo stari, komunistični fakini s pomočjo novodobnih bogatašev in skorumpiranih novinarjev in stotine bogato financiranih združb, ki vsaka zase in vse skupaj delajo le škodo državljanom. Vemo kaj se je dogajalo na ljubljanskih ulicah, kako so se uničevali državni in zasebni objekti, vemo kako so nam grozili - zmerjali psovali, celo pod Triglavom. Vemo kako so potekale razne svečanosti in kako so barabini tam kalili red, nadlegovali goste In vsi ti "junaki", v resnici marginalci, financirani iz proračuna, so bili junaki. Če bo prišlo do nemirov kot jih napoveduje g. Ivo Boscarol, bom tam med prvimi, pa tudi, če me zadene policijska krogla ali končal v zaporu.
May 22, 2022
9
Že pred Boskarolom sem rekel da bom šel z lopato na proteste in napisi smrt kučanizmu....
May 22, 2022
6
Mene pa sploh ne skrbi prihodnost Slovenije in Slovencev. Zmagovalka volitev, tako nastopa, Devica Orleanska oziroma Devica Marija, zavetnica Slovencev, kakor vam je ljubše, Tanja Fajon, ima še vedno načrt in na čelu sama s seboj vstopa v vlado z najmočnejšo ekipo. Enako ravnata tudi Svoboda in Levica, kajti Golob in Mesec sta politični avtoriteti, ki jima moraš zaupati. Nekaj bo že nastalo iz tega konglomerata. Če bo špičasto, bodo vile, če bo ploščato pa lopata.
May 22, 2022
28
Žal se iz zgodovine nismo nič naučili, da bi iz politike odstranili nevarne politike tipa kučan, kordiš, fajonova, koprivc, golob,....., ki vidijo fašizem v demokraciji, zato svoj del odgovornosti nosijo vsi tisti, ki so jim dali svoj glas na volitvah......upam, da bo zmagal razum in demokracija in ne vile a če bo treba dam glas tudi za to, za demokracijo