Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (9)
Sep 04, 2023
1
Nič se ni nehalo.Kazarska mafija spodbuja vrsto izmišljenih "izrednih razmer", kot je državljanska vojna, da bi ljudi prestrašila, da bi se podredili. Ti nujni primere vključujejo novo »pandemijo«, »podnebne spremembe«, popolno jedrsko vojno in »invazijo vesoljcev«
Sep 04, 2023
0
sem zelo vesela, da se je nehalo strašiti ljudi z lažnivim virusom takoj, ko je Rus šel v Ukrajino. To se mi je pa zdelo super zanimivo in fajn. Tudi kar se te vojne tiče, bo prej ali slej na dan prišla vsa RESNICA. Teorij imam pa res že poln kufer, kot tudi političnih analitikov.
Sep 04, 2023
1
Popolnoma zgrešeno mnenje. Rus je imel popolnoma prav, saj se ni upoštevalo sporazuma Minsk 1 in 2- Če se Ukrajini ne bi pošiljalo orožje, bi Rus opravil specialno vojno operacijo in bi bilo že vse davno končano, tako pa...Mir se naredi za mizo, ne pa s pošiljanjem orožja, zadetemu osebku od kokaina, Zelenskemu. Mi, v Sloveniji, sploh nimamo pravih informacij, vse je zlagano, tako, kot so nas fopali z lažnivim virusom.
Sep 04, 2023
3
Tako vsakoletno prazno nakladanje o Balkanu.......popolnoma .brez vrednosti, Slovenijo le potiskajo na Balkan Najbol bedno pa zgleda, ko bi ti nesposobnezi ( levicarski golobajzarji, kot tudi jansist) iradi resevali probleme drugje, ob tem pa ne znajo resiti niti Joska Jorasa na SLO zemli...... ....in potem se cudijo zakaj ji toliko Slovencev ne mara......FUJ
Sep 04, 2023
2
Baje se je Slovenija osamosvojila? Zato se svobodno odloča o tem kaj ji suflirajo gospodarji enopolarnega sveta.
Sep 03, 2023
9
....Back in the USSR and Balkan......How lucky you are boy.....
Sep 03, 2023
19
"Slovenije - če bo še na oblasti ista garnitura - to ne bo zadevalo, saj se bo zagotovo ukvarjala s popolnoma nebistvenimi stvarmi. Naj živi Blejski strateški forum 2023." Oblast se je še enkrat osmešila, jasno, tega se ne zavedajo.
Sep 03, 2023
2
My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…..> . . Detail Here——————————>>> https://www.pay.salary49.com
Sep 03, 2023
2
My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…..> .info on web . . ——> www.pay.salary49.com