Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (11)
Oct 18, 2024
0
HAVE YOU BEEN SCAMMED OF YOUR COINS AND WANTS TO GET IT RECOVERED BACK?? I have been in a financial mess for the past months, I’m a single mum with kids to look after. My sincere gratitude to the woman who commented on how she used GEO COORDINATES RECOVERY HACKER to recover her bitcoin and returned it to her wallet. I want to use this Medium to say big thanks to GEO COORDINATES RECOVERY HACKER for recovering my stolen crypto worth $750,220 through their illegal hacking and spamming skills. After some scammers gained access to my crypto-wallet and stole all my coins worth over $730,520. I was in great despair due to this situation. I can testify that this recovery agent is really a God sent to me. If you have been scammed off your funds in the past and you are looking for a way to get it back. You can reach out to him via email: Email: geovcoordinateshacker@gmail.com Website; https://geovcoordinateshac.wixsite.com/geo-coordinates-hack WhatsApp +1 (512) 550 1646
Oct 06, 2024
1
In 2019, I first heard about Bitcoin through my colleagues in the tech industry. At the time, the idea of a decentralized currency intrigued me, especially as a way to diversify my investments. After researching and following the market, I decided to take the plunge and invest. What began as a small venture grew significantly over the years, and by 2024, my Bitcoin portfolio had swelled to over $700,000. It was a major part of my financial future, and I felt confident about my steps to secure my holdings. Then, life threw a curveball. After relocating to a new city for a job opportunity, I realized something critical was missing—my Bitcoin backup codes. In the chaos of moving, I had somehow misplaced the codes I needed to access my wallet. Panic set in as I tore through boxes and files, desperately trying to locate them. I spent weeks retracing my steps, consulting with online forums, and trying every option, but nothing worked. The sinking feeling of potentially losing access to $700,000 was overwhelming. I had no idea how to get back into my wallet, and the stress was taking its toll. Just when I was beginning to lose hope, a fellow investor told me about Tech Cyber Force Recovery. He had used their services after encountering a similar issue and couldn't speak highly enough of their expertise. Though I was initially skeptical, the glowing recommendation from someone I trusted gave me the nudge I needed. I reached out to Tech Cyber Force Recovery, and from the first conversation, I felt a sense of relief. Their team was professional, patient, and incredibly knowledgeable. They took the time to understand my situation, reassured me that I wasn’t the first to face this kind of challenge, and walked me through their recovery process in detail. They maintained excellent communication throughout, updating me regularly on their progress. Within a few weeks, they had accomplished what I thought was impossible—they restored my access to my Bitcoin wallet, and all $700,000 was back under my control. The sense of relief and gratitude I felt was indescribable. TEXT ON WHATSAPP + 1.5.6.1.7.2.6.3.6.9.7 TELEGRAM @TECHCYBERFORC
Oct 06, 2024
12
Politično, intelektualno in ne-kompetentno šibki demokratično, legalno in legitimno izvoljeni politični voditelji doma in na tujem omogočajo ne-formalnim, ne-legalnim, ne-legitimnim in ne-demokratičnim politično-kriminalnim lobijem, organizacijam in drugim združbam političnega neformalnega pritiska ter terorja, da sistematično ter večplastno močno zavirajo strateški politični, gospodarski, socialni in obrambni razvoj držav skupnosti EU in evro-atlantskega obrambnega zavezništva Nato. V čigavem interesu je stalno destruktivno zaviranje in blokiranje političnega, gospodarskega, socialnega, demografskega in obrambnega razvoja prostovoljno združenih držav članic EU in obrambnega zavezništva Nato, ni treba ugibati. Žal se celo v vrhu evro-politike lahko zgodi, da novo mandatarko Evropske komisije UVDL samovoljno izbereta/določita kar prejšnji sestav Evropskega parlamenta in prejšnji sestav Evropskega sveta, kar seveda v praksi ne odraža in celo objektivno nasprotuje najnovejšim po-volilnim političnim razmerjem sil med strankami t. i. evropske leve in desne sredine ter skrajne levice in skrajne desnice v novoizvoljenem evropskem parlamentu. Če k temu porazno ne-demokratičnemu dejstvu prištejemo še popolnoma nesorazmeren in povsem legalen vpliv neobvladljive množice plačancev kapitalskih in drugih interesnih lobijev na izvoljene evro-.poslance, ki je nekajkrat močnejši in vztrajnejši od kakršnega-koli legalnega in legitimnega političnega vpliva evropskih volivcev ter matičnih nacionalnih političnih strank, potem se ne smemo čuditi porazni politični in človeški odtujenosti najvišjih evro-funkcionarjev ter operativni otopelosti strankarsko privilegiranih parazitskih evro-birokratov. Medijski dreserji javnega mnenja nas skušajo s stalno agit-propovsko "masažo" prepričati, da so demokratične politične stranke, ki dosežejo ali celo presežejo podporo 30 odstotkov aktivnega volilnega telesa, skrajno nevarno in nedopustno desno-nacionalistične in da je potrebno okoli njih ustvariti "obrambni kordon" ali "neprobojni zaščitni zid" združenih skrajno levih, levo sredinskih in desnosredinskih objektivno ne-demokratičnih strank. Po drugi strani isti medijski dreserji lahkotno in pragmatično priznavajo lažno demokratični in domala sredinski status eksotičnim strankam skrajne levice, ki se komaj prekobalijo čez volilni prag in ki se odkrito postavljajo na izdajalska pro-putinovska imperialistična ter osvajalska stališča proti solidarni humani podpori in pomoči enostransko napadeni ter delno zasedeni Ukrajini in ki flagrantno celo zanikajo pravico enostransko vojaško napadene države do oborožene samoobrambe ter do svobodne izbire prijateljskih in zavezniških držav.
Oct 06, 2024
10
....Sicer dobro napisano, vendar g. Boštjanu priporočam, da si prečita knjigo "Skupina Bilderberg" in "Gospodarji senc" o taisti skupini, pisatelja Daniela Estulina in mu bo marsikaj še bolj jasno.....Spoznali boste kdo upravlja svet(razen Kitajske in Rusije)....prvi njihov eksperiment je EU......Naše domače razprtije so le folklora za plebs....Itaq
Oct 06, 2024
20
Odlicna kolumna g. Bostjan in bravo ga. Majda Cunder se popolnoma strinjam.
Oct 06, 2024
29
Gospod Turk v bistvu opisuje degeneracijo Evrope (in zahodnega sveta). Politični voditelji EU in posameznih držav, zlasti Slovenije, so postali šleve, ki jih rihtajo degenerirane babe, zlasti je to vidno v Sloveniji. Ja, znan je rek, da za močnim voditeljem stoji močna ženska. Zato naš voditelj (predsednik vlade) ni močan, ker za njim stoji degenerirana, zdrizasta ženska, ki ji je več neki Instagram, kot pa resno in odgovorno svetovanje (če že mora biti tako) svojemu moškemu. Privlekel jo je celo v dvorano OZN ob East Riverju, da mu je ploskala, ko se je obnašal kot opica. Ti ljudje se sploh ne zavedajo, kako gredo v rikverc - v pomehkuženost, zdrizavost in degeneracijo. Zato bomo vsi, hkrati z "voditelji", plen močnih, odločnih, samozavestnih divjakov, ki nas bodo pospravili za malico.
Oct 06, 2024
32
G. Koren-alternative? OK, Bruexit. Kdaj? Če mislite na tak način, se desničarji ne bomo nikoli poenotili. In zlo bo spet zmagovalo. Vi bi od danes na jutri? Ne, ne gre. Potrebna bo generacija, mi moramo zavrteti kolo. Ne sprašujmo se, kako je lahko Pirčeva polpredsednica, Golob premier, UKZ predsednica DZ. Ne, vprašajmo se, kdo so tisti 400 jurjev debilov, ki Slovenije ne marajo. Kje je naših 600 jurjev, ki se deklariramo za domoljube? Zakaj mladine ne poučimo o slovenstvu, pripravimo na bodočnost skozi zgodovino! Vsa leva gamad strne vrste (čeprav se med seboj strahotno sovražijo), ko se bojijo izgubiti oblast. Kaj pa mi? Kavčamo... Mar ni dovolj nastavljanja levega lica? Meni je! Tudi vam mora biti!!
Oct 06, 2024
33
Odlično BMT. Če bi leva sfera premogla vsaj kanček vaše sposobnosti dojemanja in analiziranja stvarnosti, SLO ne bi drvela v katastrofo.
Oct 06, 2024
40
Tudi pri nas se mora zavrteti v smer prihodnosti, imamo svetovnega Državnika, volimo torej demokracijo. Končno je treba zbrati kritično maso, prenehati biti kavčarji in na ceste. Mladi SDSovci imajo nalogo, dr. Gregorčič jo ima, kristjani jo imamo-vemo. Začnimo, za vraga, udejanjati svoj jaz. Za prihodnost brez kučanistov, ki so zlo slovenstva. Dlje ko bomo čakali, težje bo premagati bulano Lublano s čistokrvnim mešancem in pircisti. Namnožili so se kot podgane…
Oct 06, 2024
34
Vse, kar ste dr. Boštjan M. Turk napisal je resnično, videno in dejansko občuteno. Kot posameznik ne morem veliko vplivati na EU dogajanje - vsaj direktno, lahko pa vplivam na domače, slovenske volitve Evropskih poslancev. Vedno sem volil in podpiral SDS, vendar, če ostanejo v skupini EPP (in podpirajo UVDL), jih ne bom nikoli več.
Oct 06, 2024
43
Podpišem....bravo G:B:M:Turk