Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (12)
Sep 03, 2025
0
DOBAR DAN I DOBRE VIJESTI SVIMA..OVO JE BOŽIĆNA PONUDA KREDITA michaelgardloanoffice@gmail.com Jako sam uzbuđen nakon što sam dobio osobni kredit za kupnju novog automobila od Alliant Credit Union Inc. nakon što su me prevarili lažni zajmodavci. Hvala Bogu Svemogućem, kolega koji je također dobio kredit za proširenje poslovanja upoznao me s Alliant Credit Union Inc. i na moje najveće iznenađenje, prije nekoliko dana dobio sam kredit od 100.000 eura. Pozivam sve vas kojima je potreban kredit da kontaktirate Alliant Credit Union Inc putem e-pošte za zahtjev za kredit: michaelgardloanoffice@gmail.com WhatsApp: +385-9156-08706 S poštovanjem.
Aug 27, 2025
0
No, končno je nekdo napisal tisto kar si sam mislim že od prvega dne, rekel bobu bob.
Aug 23, 2025
7
Kot vse vlade tudi ruski in kitajski režim sledita realpolitiki: tistemu, kar trenutno služi njunim interesom. Oba želita ohraniti možnost spremembe stališča, če bi bil Izrael potegnjen v njuna vplivna področja. Ali kdo ve kakšni so trenutni interesi Slovenije? Mogoče, da ne bi navadni ljudje plačal? Ja figo.
Aug 23, 2025
9
Trenutna antisemitska gonja slovenskih skrajnih levičarskih oblasti in od nje odvisnih medijev se bo porazno končala za Slovenijo. Veliki bodo skupaj s pametnim delom Arabcev narediliv Palestini red, nam bodo pa poleg nesposobne in dezorientirane vlade ostal Hamas in Hezbolah. Pošljimo celotno vlado s premierom in predsednico republike ter zunanjo ministrico na čelu v Palestino in Gazo, da ne bomo še mi žrtve največjih trenutnih terorističnih organizacij Hamasa in Hezbolaha.
Aug 23, 2025
1
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Odlično podjetje za vračilo izgubljenih naložb mora imeti odlično ekipo, saj lahko le strokovnjak za vračilo svojim strankam služi z resnico in zanesljivostjo, kar lahko prinese odlične rezultate. To je bila zame izjemna pot, saj sem vlagal v kripto naložbeno shemo, za katero nisem vedel. Obljubili so mi, da bom ustvaril veliko dobička. Izkazalo se je, da so govorili obratno, mislili so, da bom izgubil več. Naredil sem vse, kar so me prosili, se registriral in nakazal denar. Sprva me je zanimal dobiček, ki sem ga zaslužil, zaradi česar sem nakazal več denarja, v upanju, da bom v treh mesecih po vlaganju zaslužil kriptovalute v vrednosti milijonov ameriških dolarjev. Bil sem zelo strt, ko sem spoznal, da sem ves ta čas denar nakazoval prevarantom. Večkrat sem od te naložbe zahteval, da mi vrnejo celo 50 % vsega, kar sem jim poslal, vendar so me vedno zmanipulirali, da sem poslal več denarja, in to vedno storim. Ko sem spoznal, da ti kreteni želijo le uničiti moje finančno življenje, sem se odločil, da se odjavim in jih prijavim varčevalnemu uradu. Med mojim poročanjem me je eden od FBI-jevcev seznanil s podjetjem FORENSICHACKERSWEB RECOVERY FIRM. Sprva sem dvomil, a sem se na neki točki odločil, da jih preizkusim, ker so prihajali iz zanesljivega vira. Od začetka postopka izterjave do uspešnega zaključka sem neverjetno navdušen nad tem, kaj je finančna ekipa storila, da bi zagotovila povračilo vseh mojih ukradenih naložb skupaj z mojim dobičkom, to je šokantno, kajne? Forensichackersweb @ Gmail.com
Aug 23, 2025
7
Da je "umetniška" zloraba nekdanje predmestne ljubljanske psovke "čefur" lahko na Slovenskem ("pa i šire") finančno in socialno-statusno zelo donosna, ni dokazala le knjižna, odrska in filmska komercialno potrojena uspešnica pisatelja, režiserja in kolumnista Gorana Vojnovića, ampak tudi radijsko potisočerjena pop-glasbena uspešnica Roberta Pešuta - Magnifica. Oba samo-razglašena ljubljanska "čefurja" sta obrtniško spretno ter s primernim občutkom za posel uspela pokazati in dokazati, da smo celo v njunih očeh pregovorno domoljubno starosvetni in domačijsko zadrti Slovenci lahko tudi skrajno strpni, tolerantni, odprti za vsakršno umetniško in komercialno umetelno provokativnost, posmehljivost in kdaj tudi zasluženo kritično ost. In priznati jima je treba, da sta morda marsikje in marsikdaj zmanjšala nepotrebno mednacionalno nestrpnost in zlotvorno konfliktno napetost med sleherniki, ki bi utegnila izvirati iz podedovanih in na novo ustvarjenih nacionalnih, verskih, političnih, spolnih ... stereotipov in modnih "urbanih" standardov obnašanja. Bilo bi pa več kot zaskrbljujoče in sramotno, če bi literarno-glasbeno in človekoljubno omehčan ter posmehljivo populistično razvrednoten sovražno-izključevalni vzklik "Čefurji raus!" zdaj v RS, in še posebej v "najlepšem mestu na svetu", nadomestili z zloglasnim nacističnim sovražno-izključevalnim vzklikom "Judi raus!" Dogodki in podobno sovražno izključevalni vzkliki zadnjih dni v akademskih krogih na ljubljanski univerzi, v ideološko-operativnih centrih nekaterih najbolj militantnih pro-palestinskih političnih strank, ne-vladnih organizacij civilne družbe ter celo posamični ekscesni pojavi s turističnega Bleda in Posočja nas svarijo pred časi, ko so le eni verjeli in izključujoče trdili, da so na pravi strani zgodovine ter si lastili pravico do "dokončne ureditve sveta" po svojih ego-centrično parcialnih ideoloških, političnih, verskih ... prepričanjih in ciljih.
Aug 23, 2025
18
V ljubljanski Drami so leta 2015 dajali predstavo "Jugoslavija..."), v kateri so bili nekateri dialogi kar v srbščini. Tega ni noben medij omenil, komentiral, kritiziral. Pred leti je Magnifico objavil plakat, ne spomnim se besed, s fonetično pisavo besedila v angleščini. Janez Janša se je oglasil in povedal, da tako ni prav, in plakati so izginili.
Aug 23, 2025
15
Ko so začele Fužine rast, sem Ljubljani rekel nasvidenje. Dotlej sem živel nasproti Fužin, onkraj štajerske železnice, še prej pa na povsem drugem koncu Ljubljane. V Fužinah nisem bil nikoli. Peljal pa sem se precejkrat mimo po Zaloški. "Romana" Čefurji raus nisem bral. V Sobotni prilogi Dela, če se ne motim, so bili natisnjeni izsečki. Prebral sem jih. Niso se mi zdeli višek literature. Ko je bil finančni minister v vladi Alenke Bratušek Uroš Čufer, se je novinarju TVS Seku Kundeju zgodil zaresen lapsus. V TVD ali v Odmevih je Čuferjev priimek prebral kot Čefur. Ni dodal raus. So se pa nekateri smejali.
Aug 23, 2025
23
Vesel za zapis, ker sem se tudi sam spraševal od kje in zakaj nagrade za take knjige. Sam sem omenjeno knjigo v času izida poizkusil 3x (trikrat!) prebrati a ni šlo dlje kot do 20 strani. Knjiga psovk, ki je žalitev za moj materni jezik si tudi v najbolj črnem scenariju ne zasluži nikakršne pozornosti, da o kakšni nagradi ne govorimo. Vesel, res vesel, da nisem edini. Hvala. PS: sem med tistimi, ki prebere cca 50 knjig na leto.
Aug 23, 2025
19
Dr.Turk upam,da boste kandidirali na kakšni listi.Z veseljem bi Vas volil.Kar pogumno...
Aug 23, 2025
20
To pot si zadel bistvo druzbenega razvoja SR Slovenije in velike moci naslednikov do danes. Druzina je ze v 70% razbita tema, biti domoljub je greh ze v 50%, verovanje je pa se v slovenski RKC vprasljivo.
Aug 23, 2025
40
Dokler mi, slovenstvo, ne bomo poslali Kućana Raus!, spregledali, da smo reve in smo zato podlaga tujčevi peti, bo jankovićizem, kučanizem in golobizem “in”, slovenstvo pa raus. Volitve so prelomnica za Stati inu obstati. Vam, spoštovani dr. BM Turk pa iskrena hvala in zahvala za napisano. Realnost in resnica sta strup za antislovenstvo.