Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (11)
pred 22 urami
7
Stečajni upravitelj države Slovenij premier Robert Golob se je strinjal z imenovanjem Ribiča za stečajnega upravitelja DARS-a. Torej stečajni upravitelj DARS-a dosledno ravna v skladu s prakso in smernicami stečajnega upravitelja države.
pred 1 dan
8
Potencial, pa tudi grožnje in vpliv interesnih skupin Blogi so bili od samega začetka obravnavani kot revolucionarno orodje – namenjeno demokratizaciji javne razprave, prekinitvi monopola tradicionalnih medijev in omogočanju vsakemu državljanu, da izrazi svoje mnenje o družbeno pomembnih vprašanjih. Zaradi enostavnosti objavljanja in interaktivnosti je blogosfera ponudila priložnost za ustvarjanje neodvisnega medija, ki bi se lahko kosal z največjimi založniki. Sčasoma pa je postalo jasno, da ta potencial ni bil v celoti uresničen. Blogi so obogatili javno razpravo, vendar nikoli niso ustvarili trajnega, množičnega medija ali pomembnega družbenega gibanja. Namesto tega so v mnogih primerih postali nadzorovan prostor – na videz svoboden, v resnici pa so ga oblikovali tuji interesi. Blogi kot orodje za demokratizacijo Sprva so blogi veljali za orodje za spremembe na lokalni ravni. Omogočali so takojšnje komentiranje vsebine, preverjanje dejstev, odprto razpravo in razvoj alternativnih narativov tistim, ki so bili prisotni v mainstream medijih. Ponujali so priložnost za doseganje marginaliziranih tem in ustvarjanje skupnosti bralcev, ki so lahko sodelovali pri interpretaciji dogodkov. Blogosfera je postala še posebej vidna v kriznih trenutkih, na primer med vojnami ali večjimi družbenimi kampanjami, ko so priče dogodkov posredovale neposredna poročila, pogosto hitreje in popolneje kot informacije iz tradicionalnih medijev. Zdelo se je, da se odpira prostor za resnično svobodo govora. Blogi v konfliktih in vojnah Oboroženi konflikti so bili posebno področje, kjer se je razkril potencial blogosfere. Blogi so omogočali objavo poročil iz prve roke, hitreje kot tradicionalni mediji, omejeni s postopki in vojaško cenzuro. Bralci so lahko takoj komentirali, preverili poročila in se soočili z različnimi viri, kar je povečalo pluralizem informacij. Hkrati so konflikti pokazali, da so blogi dovzetni za manipulacijo – uporabljajo se za širjenje propagande, dezinformacij in oblikovanje javnega mnenja s strani interesnih skupin in državnih institucij...
pred 1 dan
14
Takrat v prevanrantski "osamosvojitvi" so kao nove stranke v režimu igrale vlogo privida demokracije, iza katere je takrat postpartijska nomenklatura ohranjala in še ohranja plenilsko ekonomijo. Pisanje in govorenje ne pomaga. Sicer pa večino boli tisto one.
pred 1 dan
0
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Imel sem grozno izkušnjo s ponarejenim investicijskim podjetjem. Ogoljufali so me za vso mojo naložbo, celoten zaslužek, moja prva naložba ni bila tako velika in izplačilo sem prejel ob zapadlosti. Nato me je prek WhatsAppa kontaktiral uslužbenec podjetja. Že sem imel načrte za ponovno vlaganje, nato pa me je tudi prosil za ponovno vlaganje in me vodil skozi ves postopek. Tokrat sem vložil ogromno vsoto, ki sem jo pridobil iz svojih prihrankov skozi leta, in vse je šlo dobro, dokler ni prišel čas, da mi dobiček kot običajno dvignejo na bančni račun, vendar sem opazil, da mi je bila izvedba dejanja onemogočena. Hitro sem stopil v stik z osebjem, ki me je vodilo skozi postopek. Napotil me je na oddelek za podporo, kjer so me prosili, naj poravnam nekaj stroškov. Držal sem se njihovih navodil in plačal vse stroške, vendar še vedno nisem mogel dvigniti svojih sredstev. Po dolgem premisleku in premisleku se mi je celoten scenarij zdel bolj podoben prevari, zaradi česar sem začel iskati pomoč drugje. Napotili so me k profesionalni ekipi strokovnjakov za vračilo naložb (Recovery Team), ki mi je pomagala izslediti in povrniti izgubljeno naložbo. Bil sem več kot hvaležen temu podjetju za dobro opravljeno delo. Na srečo sem končno uspel povrniti svoja sredstva in bi rad priporočil This Recovery Team vsem, ki iščejo strokovno pomoč v zvezi z mojo zgodbo. Lahko jih kontaktirate po e-pošti. E-pošta: Trustwavehackerstech2@gmail.com
pred 1 dan
16
"Udbo" in "udbovstvo" je sicer na videz zlahka pregnati iz javnosti, mnogo teže pa jo je pregnati iz ljudi, iz človeške pameti in iz človeških "duš". Želja po kolikor mogoče neopazni in skrivni kontroli in nadzoru bližnjih, poslovnih partnerjev, poslovne in politične konkurence, je zagotovo starejša od VOS, Ozne, Udbe, SDV, Stasija, Securitate, KGB, ...
pred 1 dan
21
Samo zamislite si, da bi se kaj takega dogajalo na Kitajskem, kam bi Ribič prišel in kaj bi se zgodilo (javna usmrtitev ). Pri nas, pa take rokovnjače nagrajujemo z dopusti po eksotičnih državah, da si naberejo dovolj energije za na daljna rokovnjaška dela. Premalo je Omerz, Požarjev, Pertinačev... za to bagro komunajzersko, prišel bo dan obrčuna ni daleč samo še par mesecev. Pošteni volilci so že odločeni, koga bodo volili in koga bodo poslali na smetišče zgodovine.
pred 1 dan
22
G. Omerza zelim, da uspete proti tej udbovski mafiji na Darsu glede placilnih nalogov za vinjeto. Ko beres to kolumno, te postane strah teh nastavljencev, ki mislijo, da so bogovi. Res noro vse skupaj.
pred 1 dan
23
Nerealno je pričakovati, da ga bo nadzorni svet odslovil, ker je oboje ustoličil PV s podrepniki. Tako je, če imamo na takih položajih nesposobne politične kadre, sicer dobro plačane, ki znajo samo izpolnjevati Excelove tabele in ko 'zagusti' odidejo v pokoj. Zato imamo žal Butale, ne pa sodobno demokratično državo. Se opravičujem knjižnim Butalcem, smo slaba kopija.
pred 1 dan
33
Levji delež ribiško- udbaškega prevzema koruptivnega darsa ima NSI, hvala in čao NSI
pred 1 dan
33
Ribič s pajdaši je največje breme za Dars. Veliko ljudi je odpustil iz namišljenih poslovnih razlogov tudi kadre, ki so bili 20, 30 let zvesti podjetju. Vse to bo po tožbah spet strošek Darsa. Sam pa je Dars prestrelil s kadri Svobode.
pred 1 dan
31
Pa to še ni vse-tudi Čeferin/i je/so zraven-vsaj v avionu.