objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 20. maj 2019 ob 06:20

Izpoved Aljuša Pertinača: Zakaj mi dvigne pritisk, ko novinarji govorijo o pritiskih
Forum !
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
aljuš pertinač Faktor na TV3 Zdru združenje novinarjev in publicistov društvo novinarjev slovenije Nejc Zaplotnik Mont Everest fakulteta za družbene vede bojan požar Janez Janša tit turnšek levica bbc HTV rtv slovenija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Frane Praprotnik :

19.09.2020 09:52

Ja, Stalin je onega Broza izgnal iz boljševističnega raja a Jugoslavija ni nikoli prekinila poti v svetlo bodočnost "novega razreda" in novega, osvobojenega človeka, kot jo je začrtal omenjeni aziat.....Niti 1948, da bi dokazali zvestobo "velikemu vodji svetovnega proletariata" so prisilno ustanavljali kolhoze(zadruge) in ostale boljševistične traparije...Sicer pa je Broz še 21. decembra 1948 pisal prisrčno čestitko za voždov rojstni dan(po našem koledarju je to 22. dec. takrat, na Stalinov rojstni dan je bila v mestecu Rudo, ustanovljena I. proletarska brigada....od takrat tudi 22.12., dan JNA....ja, še pomnite tovariš, to zvestobo....) rajanje se je spet začelo, ko se je Broz objemal leta 1956 s Hruščovom na BGD letališču...... Putin pa je pametnejši in predvsem bolj pragmatičen politik strogih KGB-jevskih manir od "njegovih" sledilcev na ozemlju naše gubernije, zanj vera ni več opij ljudstva in razredni sovrag, povezal se je z Rusko pravoslavno cerkvijo in si tako okrepil oblast, prisega mu večina vernikov......Ko se je pri Ruski kapelici pod Vršičem pokrižal, so naši sledilci "svetlih tradicij socializma" obnemeli, zadrega je bila velika, takega scenarija niso imeli na sporedu...izpadli so šolarčki....ruralni politikanti pač.... V naših logih ostaja RKC razredni sovrag še naprej......Evangeličansko cerkev pa so "naši" posvojili tam leta 1990, še praznik so dobili....Zakaj le?....Kdo je boter, ki je naredil Evangeličanske vernike , za "good guys", verniki RKC pa so ostali "bad guys", tako kot so junaki revolucije začrtali že v letu 1941......Seveda po navodilih boljševistične cerkve imenovane Kominterna.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport.slovenija
Izpoved Aljuša Pertinača: Zakaj mi dvigne pritisk, ko novinarji govorijo o pritiskih