Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (5)
Oct 04, 2023
2
Jaz sem zgrožen! Začel je šutirati ministre iz vlade, enega za drugim a hkrati sem vesel ko bo prišel do sebe in se brcnil še sam...
Oct 02, 2023
5
Hrupni so bili mitingi svobode, z veliko eforije, to je potiskalo v pozabo medvojne krivice in morije, bil je čas pomanjkanja vsega, a veliko političnih obljub, oddaje, boni, zadruge, kolonisti, komunisti, aktivisti itd., da je bil obup! Pridejo partizani, vojaki, knoj, ozna, noo, Gjudska milica, zaščita in še kaj, od opojnosti zmage in oblasti, se jih nasilje in oholost polasti, preganjajo namišljene sovražnike in nič krive ljudi, cele družine, zlasti ob državni meji praznijo vasi, čistka domačine v tujino podi! Spolitično čistko, kot med vojno, nam je svoboda kruta postala, nova oblast je odločila, da bo našo družino v Avstrijo izgnala, begunci, izgnanci in kot zveri preganjani po madžarski oblasti, v svobodi nam tudi otrokom grozi, da kazenski izgon nas doleti.
Oct 02, 2023
1
Resnični simptom, da se je zgodovina ponovila: - faksimile zapisanega (2004) pričanja nekdanjega poklicnega " miličarja" in mojega nedavno umrlega prijatelja :
Oct 01, 2023
22
Za začetek referendum za ukinitev obveznega rtvslo prispevka in ukinitev denarja nevladnim organizacijam ki ne delajo nič oz.mlatijo prazno slamo
Oct 01, 2023
31
Zgodovina se nam ponavlja in sedaj je kot 50 odtenkov sive, ko potegnemo črto je siva in taka je tudi mentaliteta družbe. Siva je brez energije, mlačna, neizrazna, pusta..., zlahka jo prezreš. A na NOVA 24 v podiranju rekorda so bili odlični gostje, z užitkom smo jih poslušali in poslušalo jih je veliko gledalcev. To potrjuje, da pa le ni toliko sivih....kot upajo tisti, ki so, se skrivajo, sodelujejo s Svobodo!